Massages

**Ontspanningsmassage** 55 euro

Dit is een massage met olie (eco) van het gehele lichaam. De behandeling begint bij de rug-nek-schouders, dan de achterkant van de benen. Vervolgens de voorkant van de benen en de voeten. Ter afsluiting massage van de armen, handen, decolleté en gezicht/ hoofd. Duur; 1 uur.

**Rug-schouder-nek massage** 35 euro

Dit is een massage van de rug en nek met olie en duurt ongeveer een half uur. Deze massage kan heel weldadig zijn en een zeer ontspannend gevoel geven.

**Deep Tissue massage** 60/ 100 euro

Deze krachtige massage brengt de balans terug in het lichaam. Met langzame diepe massage technieken word de energiestroom weer op gang gebracht. Vooral bij chronische spanningen en blokkades is deze massage een must. Na de massage kan je je moe voelen. Veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren, is dan noodzakelijk en zal voor een weldadig gevoel zorgen. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam gemasseerd hebben, dan is 1 uur voldoende (60 euro). Wil je een deep tissue massage voor het gehele lichaam dan duurt de massage 2 uur (100 euro).

**Kruidenstempel massage** 60 euro

Deze massage is een combinatie van een ontspanningsmassage met olie en een massage met warme kruidenstempels. Deze warme stempels bevatten heerlijke geneeskrachtige kruiden die diep doordringen in de huid. Duur; 1 uur.

**Hotstone massage** 60 euro

Deze massage is een combinatie van een ontspanningsmassage met olie en een massage met de hotstones. De stenen zijn heerlijk warm, zodat de warmte goed de spieren binnendringt waardoor deze massage nog lang doorwerkt. Duur; 1 uur.

**Ayurvedische massage, Abhyanga** 60 euro

Dit is een reinigende massage naar een eeuwenoude Indiase traditie. De Ayurvedische olie van Lakshmi (eco) of Holisan (eco) is gemaakt van speciale kruiden die rijkelijk over het blote lichaam in vloeiende bewegingen wordt aangebracht. Mocht je voor deze massage kiezen dan stuur ik je eerst een vragenlijst toe zodat ik de juiste, bij jouw (dosha) passende, olie kan gebruiken tijdens deze massage. Belangrijk; deze massage kan niet gegeven worden tijdens de menstruatie, aanzien dat ook al een lichamelijk reiniging is. Duur; 1 uur.

**Ayurvedische massage met Shirodhara** 90 euro

Dit een speciale therapeutische behandeling om tot rust (lichamelijk en geestelijk) te komen na een hectische periode. De behandeling bestaat uit een ayurvedische massage aangepast op je dosha (zie hierboven). Na deze heerlijke massage met warme olie volgt een shirodhara (warme oliestraal op het derde oog, je voorhoofd) van 15-20 minuten. Dit brengt de geest helemaal tot rust. Het is dan ook aan te raden om na deze behandeling de gehele dag rust te nemen om zo optimaal resultaat te hebben. Deze combinatie kan ook als kuur gedaan worden in een paar dagen. Vooral bij depressie of burn out is dat zeer heilzaam mits men voldoende daarnaast rust.

** Shirodhara** 60 euro

De Shirodhara kan ook zonder massage worden gedaan of als extra lange behandeling bij de massage. De oliestraal zal 30- 40 minuten duren om zo in een hele diepe ontspanning te komen. Dit kan ook als kuur worden gedaan gedurende een paar dagen. Raadzaam is wel om je agenda leeg te houden en om prikkels van buitenaf te minimaliseren (dus ook tv, telefoon, computer).

**Shirobhyanga** 60 euro

De Shirobhyanga wordt in zittende positie gegeven met warme Ayurvedische oliën. Deze therapeutische behandeling werkt mentaal en lichamelijk ontstressend. Het vermindert de mentale vermoeidheid, zorgt voor betere concentratie, helder denken, is rustgevend voor de ogen en verbetert de kwaliteit van slapen. De behandeling begint met een hoofdmassage, dan volgt een rug- en arm massage om vervolgens af te sluiten met de trillingen van de klankschaal. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

**Luxe massage** 75 euro

Een uitgebreide lichaamsmassage van 1,5 uur. Een combinatie van ontspanningsmassage, hotstone massage om zo tot een diepe ontspanning te komen.

**Zwangerschapsmassage** 35/ 55 euro

Een massage tijdens je zwangerschap is heerlijk voor moeder en (ongeboren) kind. Het is ontspannend, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en bevordert de nachtrust. De eerste 3 maanden van de zwangerschap is een massage niet aan te raden, maar daarna is het een weldaad voor het lichaam. Een heerlijke rugmassage of een complete lichaamsmassage ter ontspanning met speciale zachte warme olie van Maternatura (eco). Als je kiest voor een 5 rittenkaart krijg je een heerlijke fles Maternatura cadeau. Duur; 1 uur.

Zie voor Kinder- en babymassage: massage-> kinder- en babymassage