Voedingsadvies

**Voedingsadvies op maat**

Middels een intake gesprek bespreken we wat je dagelijks eet en in welke volgorde, waar je boodschappen doet en wat eventueel je gezondheidsklachten zijn. Misschien eet je wel gezond, maar voel je je toch niet fit of heb je vaak last van een opgeblazen gevoel. Samen gaan we inventariseren wat goed voor jou is, want ieder mens is anders. Ook kijk ik of je een tekort hebt aan celzouten, dit is bij de prijs inbegrepen.

**Celzouten advies**

Sindskort kan je bij mij terecht voor een celzouten advies op maat. Aan de hand van je gezicht, nagels, huid, geestelijke en lichamelijke gesteldheid, kan ik bepalen aan welke celzouten jouw lichaam op dit moment behoefte heeft.

Wat houden celzouten in? Ons lichaam bestaat uit een veelvoud van lichaamscellen. Al deze cellen hebben specifieke voedingsstoffen nodig (mineralen). In de loop der tijd kunnen bepaalde tekorten optreden. Deze tekorten kunnen zich openbaren in het gezicht, vlekjes op de nagels, huiduitslag, rimpels ed. Door deze tekorten in de cel weer aan te vullen met de juiste mineralen (ook wel levenszouten of celzouten genoemd) ontstaat er weer balans in het lichaam en verdwijnen de klachten.

Dr Schussler heeft ontdekt dat ons lichaam uit 12 celzouten bestaat en dat deze dus van levensbelang zijn voor een goede gezondheid en stofwisseling. Inmiddels zijn er 27 celzouten. Celzouten zijn uniek qua gebruik en kunnen ingenomen worden naast medicijnen. Mocht je meer informatie willen, bel of mail me dan.

Prijzen
Intake gesprek                            50,00 eur0

Vervolgafspraak                          42,50 euro (per uur)