Massages

"Massage is voedsel voor de ziel"

De basis voor een goede balans van lichaam en geest. Deze holistische visie is de basis van mijn behandelingen.
Door ons lichaam weer te voelen leren we ook om er weer naar te luisteren.

Ontspanningsmassages

Ontspanningsmassage

Dit is een massage met olie (eco) van het gehele lichaam. De behandeling begint bij de rug-nek-schouders, dan de achterkant van de benen. Vervolgens de voorkant van de benen en de voeten. Ter afsluiting massage van de armen, handen, decolleté en gezicht/ hoofd.

Duur;    1 uur – 60 euro
Duur; 1,5 uur – 80 euro

Hotstone massage

Deze massage is een combinatie van een ontspanningsmassage met olie en een massage met de hotstones.
De stenen zijn heerlijk warm, zodat de warmte goed de spieren binnendringt waardoor deze massage nog lang doorwerkt.

Duur; 1 uur – 75 euro

Rug, schouder en nek massage

Dit is een massage van de rug en nek met olie en duurt ongeveer een half uur.
Deze massage kan heel weldadig zijn en een zeer ontspannend gevoel geven.

Duur; 1/2 uur – 42,50 euro

 

Japanse facelift massage/Ko Bi Do

Deze massage bestaat uit een bijzondere combinatie van een nek- en gezichtsmassage, energetische drukpuntmassage, lymfedrainage en hoofdmassage. Ik gebruik daarvoor de heerlijke Anti-Age olie en gezichtscrème van Lakshmi. De Japanse gezichtsmassage heeft een huid verbeterende werking. De huid wordt na een aantal massages steviger, soepeler en zachter  en wordt daarom ook wel een natuurlijke facelift genoemd. En door het stimuleren van de meridianen/ drukpunten werkt het ook heel goed tegen spanningshoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen en stress.

Duur; 1 uur – 60 euro

 

Deep Tissue massage

Deze krachtige massage brengt de balans terug in het lichaam. Met langzame diepe massage technieken word de energiestroom weer op gang gebracht. Vooral bij chronische spanningen en blokkades is deze massage een must. Na de massage kan je je moe voelen. Veel water drinken om de afvalstoffen af te voeren, is dan noodzakelijk en zal voor een weldadig gevoel zorgen. Wil je graag een bepaald deel van je lichaam gemasseerd hebben, dan is 1 uur voldoende. Wil je een deep tissue massage voor het gehele lichaam dan duurt de massage 2 uur.

Duur; 1 uur – 70 euro
Duur; 2 uur – 120 euro

 

Kruidenstempel massage

Deze massage is een combinatie van een ontspanningsmassage met olie en een massage met warme kruidenstempels. Deze warme stempels bevatten heerlijke geneeskrachtige kruiden die diep doordringen in de huid.

Duur; 1 uur – 75 euro

 

Luxe massage

Een uitgebreide lichaamsmassage met keuze uit kruidenstempels of hotstones van 1,5 uur.

Duur; 1,5 uur – 90 euro

Gelijk een afspraak maken voor een ontspanningsmassage

Bel of mail voor een afspraak:
0622480367
Nancykastrop@gmail.com

Ayurvedische Massages

Ayurvedische massage met Shirodhara

Dit een speciale therapeutische behandeling om tot rust (lichamelijk en geestelijk) te komen na een hectische periode. De behandeling bestaat uit een ayurvedische massage aangepast op je dosha (zie hierboven). Na deze heerlijke massage met warme olie volgt een shirodhara (warme oliestraal op het derde oog, je voorhoofd) van 15-20 minuten. Dit brengt de geest helemaal tot rust. Het is dan ook aan te raden om na deze behandeling de gehele dag rust te nemen om zo optimaal resultaat te hebben. Deze combinatie kan ook als kuur gedaan worden in een paar dagen. Vooral bij depressie of burn out is dat zeer heilzaam mits men voldoende daarnaast rust.

Duur; 100 – 120 minuten – 125 euro

Ayurvedische massage, Abhyanga

Dit is een reinigende massage naar een eeuwenoude Indiase traditie. De Ayurvedische olie van Lakshmi (eco) of Holisan (eco) is gemaakt van speciale kruiden die rijkelijk over het blote lichaam in vloeiende bewegingen wordt aangebracht.

Mocht je voor deze massage kiezen dan stuur ik je eerst een vragenlijst toe zodat ik de juiste, bij jouw (dosha) passende, olie kan gebruiken tijdens deze massage.

Belangrijk; deze massage kan niet gegeven worden tijdens de menstruatie, aanzien dat ook al een lichamelijk reiniging is.

Duur; 75 min – 80 euro

 

Reiki

Bij een reiki behandeling geef ik universele levensenergie door. Dit werkt harmoniserend en voedend op de energiebanen en chakra’s. Reiki kan zo klachten verminderen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Duur 45 minuten – 60 euro

 

Shirodhara

De Shirodhara kan ook zonder massage worden gedaan of als extra lange behandeling bij de massage. De oliestraal zal 30- 40 minuten duren om zo in een hele diepe ontspanning te komen. Dit kan ook als kuur worden gedaan gedurende een paar dagen. Raadzaam is wel om je agenda leeg te houden en om prikkels van buitenaf te minimaliseren (dus ook tv, telefoon, computer).

Duur 30 – 40 min – 60 euro

Gelijk een afspraak maken voor een Ayurvedische massage

Bel of mail voor een afspraak:
0622480367
Nancykastrop@gmail.com

Kinder – & Baby Massages

Zwangerschapsmassage

Een massage tijdens je zwangerschap is heerlijk voor moeder en (ongeboren) kind. Het is ontspannend, vermindert stress, versterkt het immuunsysteem en bevordert de nachtrust. De eerste 3 maanden van de zwangerschap is een massage niet aan te raden, maar daarna is het een weldaad voor het lichaam. Een heerlijke rugmassage of een complete lichaamsmassage ter ontspanning met speciale zachte warme olie van Maternatura (eco).

Als je kiest voor een 5 rittenkaart krijg je een heerlijke olie van Maternatura cadeau.

Duur; 1 uur – 60 euro / 30 min – 42,50

Kinder (kruidenstempel) massage

Het is voor jonge kinderen goed en leerzaam om gemasseerd te worden. Op deze manier leren ze beter hun lichaam kennen.
Bij deze massage gebruik ik olie in combinatie met een kindvriendelijke, door kind zelf uitgekozen, etherische olie, eventueel met kinderkruidenstempels.
Het duurt ongeveer een half uur.

Als ouder ben je van harte welkom om erbij te zijn. Mocht je als ouder interesse hebben in meer informatie of misschien een workshop, dan kan dat uiteraard ook.

Duur; 30 min – 32,50 euro

Baby massage

Het masseren van een pasgeboren baby is heel bijzonder. Door liefdevolle aanraking leer je elkaar beter kennen en aandacht te hebben voor elkaar. Het verbetert het slaapgedrag, vermindert buikkrampjes, verhoogt de weerstand en bevordert de ontwikkeling van jouw baby. Wil je graag leren hoe je jouw pasgeboren baby kan masseren? Dat kan in groepsverband (maximaal 3) of prive. In 4 lessen van 1 uur ( 80 euro) leer ik je, hoe je een heerlijke Shantala babymassage kan geven. Ook leuk als tegoedbon! Mail of bel voor meer informatie.

Duur; 4 lessen van 1 uur – 99 euro

Goed om te weten

Bij alle massages wordt gebruik gemaakt van natuurlijke amandelolie in combinatie met een etherische olie. Met uitzondering van de rug-schouder-nek massage, duren alle behandelingen ongeveer een uur.

Houdt de eerste keer rekening met een intake van ongeveer 15 minuten.  Je hoeft niets mee te nemen, maar comfortabele kleding waar een beetje olie op mag komen is aan te raden. Zorg dat je lekker gedoucht bent en (het liefst) geen parfum op hebt.

Ik masseer ook op andere locaties. Vraag naar de mogelijkheden.
Kosten vanaf 80 euro per uur.

5 rittenkaart

Je kan ook een 5 Rittenkaart afnemen van 1 uur.
Kosten 5 Rittenkaart 275 euro.

Ben je verhinderd?

Annuleer je afspraak minstens 24 uur van te voren, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.