Voor voeding

Voedingsadvies op maat

Middels een intake gesprek bespreken we wat je dagelijks eet en in welke volgorde, waar je boodschappen doet en wat eventueel je gezondheidsklachten zijn. Misschien eet je wel gezond, maar voel je je toch niet fit of heb je vaak last van een opgeblazen gevoel. Samen gaan we inventariseren wat goed voor jou is, want ieder mens is anders. Ook kijk ik of je een tekort hebt aan celzouten, dit is bij de prijs inbegrepen.

Ayurvedische detox kuur

Een ayurvedische reiniging kuur is een zachte manier om toxische stoffen uit het lichaam te verwijderen en meer inzicht te krijgen in je eigen voedingspatroon. Gedurende 3 weken begeleid ik jou met persoonlijk advies via mail of app. De eerste week is om langzaam toe te werken naar de reiniging. Die week ga je iedere dag een bepaalde voedingsmiddel weg laten. Dan volgt de reinigingsdag. De tweede week is de reinigingsweek zelf. Die week komen de darmen tot rust door het eten van Kitchari. En de laatste week ga je weer iedere dag een voedingsmiddel toevoegen. Zo reset je je lichaam en door het weglaten en toevoegen van voedingsmiddelen kom je er ook achter wat goed en niet goed voor jouw lichaam is. De begeleide kuur kost 90 euro, exclusief Triphala en Castor Oil (deze kan je zelf aanschaffen). Wil je het detoxen versnellen, dan kan je ook nog een ayurvedische massage nemen. 

Triphala is een complexpreparaat dat de reiniging ondersteunt en de darmwerking herstelt, omdat het de gifstoffen uit het darmstelsel verwijdert (prijs ongeveer 15 euro, 60 capsules). En Castor Oil of Wonderolie (prijs ongeveer 5 euro) is een milde darmreiniger. 

Celzouten advies

Je kan bij mij terecht voor een celzouten advies op maat. Aan de hand van je gezicht, nagels, huid, geestelijke en lichamelijke gesteldheid, kan ik bepalen aan welke celzouten jouw lichaam op dit moment behoefte heeft.

Wat houden celzouten in? Ons lichaam bestaat uit een veelvoud van lichaamscellen. Al deze cellen hebben specifieke voedingsstoffen nodig (mineralen). In de loop der tijd kunnen bepaalde tekorten optreden. Deze tekorten kunnen zich openbaren in het gezicht, vlekjes op de nagels, huiduitslag, rimpels ed. Door deze tekorten in de cel weer aan te vullen met de juiste mineralen (ook wel levenszouten of celzouten genoemd) ontstaat er weer balans in het lichaam en verdwijnen de klachten.

Dr Schussler heeft ontdekt dat ons lichaam uit 12 celzouten bestaat en dat deze dus van levensbelang zijn voor een goede gezondheid en stofwisseling. Inmiddels zijn er 27 celzouten. Celzouten zijn uniek qua gebruik en kunnen ingenomen worden naast medicijnen. Mocht je meer informatie willen, bel of mail me dan.

Prijzen
Intake gesprek                            60 euro
Vervolgafspraak                          55 euro (per uur)